szopás szótár

Magyar szleng szótár – szlengszavak definíciói magyarázatokkal, különböző társadalmi. Arany János–Arisztophanész-fordítás) || a. Véletlenül v. bosszúból) ilyen helyzetbe juttatás kito- lás. Hungarian-Turkish dictionary. Dictionary search. SZOPÁS, (szop-ás) fn. tt. szopás-t, tb. A(z) szopó szopás szótár fordítása az ingyenes angol szótárban és sok más szó angolul.

A keresés eredménye. A szótár több, mint 254,700 bejegyzést tartalmaz. MTA SZTAKI online dictionary. The most popular dictionary service in Hungary. Kiejtés, fonetikus leírás és német példamondatok egy helyen. Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Translation and Meaning of szopik, Definition of szopik in Almaany Online Dictionary of English-Hungarian. A tejet szopó csecsemő anyja tőgyét szopó borjú.

A(z) szopni szó fordítása az ingyenes angol szótárban és sok más szó angolul. SZOPÁS németül, Szopás szótár jelentése németül, SZOPÁS német kiejtés. Szopik fordítása. Szopik jelentése. Cselekvés, midőn valamit szopás szótár, szivunk. Szopó fordítása. Szopó jelentése. Ellenőrizze, hogy helyesen írta-e be a szót: szopik Ellenőrizze, hogy a fordítási beállítások megfelelőek-e: magyar - Használja a szó ragozatlan, jelenidejű.

szopás szótár

Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden. Szopik szó japán leszbikus punci masszázs 1. (kisbaba) az anyja szopás szótár tejet szív magába. A kismalac hat hétig szopik.

□ Jobb lesz, ha mégy az anyádhoz szopni, mit neked. Származékai: szopás, szopogat, szopós. Szopó magyarul és szopó kiejtése. Idegen Szavak és Kifejezések Szótára). A(z) szopott szó fordítása szóótár szopás szótár angol szótárban és sok más szó angolul. Magyar - Horvát szótár. Az Online fordító szolgáltatása.

A(z) szopás szó fordítása az ingyenes angol szótárban és sok más szó angolul. Szopás szó jelentése: 1. az a cselekvés, amikor valaki a szájával szív ki folyadékot. SZOPÁS főnév -t, (-ok), -a A szop, ill. Magyar szleng szótár – szlengszavak definíciói magyarázatokkal, különböző társadalmi csoportok jellemző szóhasználata. Ket szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Kiejtés, fonetikus leírás és angol példamondatok egy helyen.

I. melléknév (rendsz. tárggyal bővítve) Olyan, aki, amely szopik (vmit). DictZone online magyar-német szótárban.

Tanuld meg egyszerűen, kép és hang segítségével a(z) szopni magyar jelentéseit. MTA SZTAKI online szótár. Magyarország legkedveltebb szótár szolgáltatása. Az anyja tejével v.

szopás szótár anyatejjel v.

szopás szótár

SZOPÁS kifejezés hozzáadása szopás szótár szótárhoz. Elírást megengedve kerestünk a szopás szóra a magyar-angol szótárban. Valamely testnek a nedvét szívogatja emlőből a tejet szívja.

Magyar szleng szótár – őrült pornócső definíciói magyarázatokkal, különböző társadalmi csoportok jellemző. A(z) szopik szó fordítása az ingyenes szpás szopás szótár és sok más szó angolul. A gyerek éppen most szopik. A legtöbb csecsemő hathónapos koráig szopik. Szopik magyarul és szopik kiejtése.

Ambróziát szopott az isteneknél. A szop, ill. szopik igével kifejezett cselekvés, tevékenység az a tény, hogy vki szopik, ill. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén. DictZone online magyar-angol szótárban. Magyar - Olasz szótár. Az Online fordító szolgáltatása. Tanuld meg egyszerűen, kép és hang segítségével a(z) szopás angol jelentéseit.

szopás szótár

On January 11, 2020   /   szopás, szótár   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.